Суруди миллии Ҷумҳурии Мақдуния

Мавод аз Википедиа — донишномаи озод
Jump to navigation Jump to search
Суруди миллии Ҷумҳурии Мақдуния
Закон за химната на РМ.tif
Нависанда Vlado Maleski[d]
Оҳангсоз
Кишвар

Имрӯз дар МақдунияСуруди миллии Ҷумҳурии Мақдуния. Соли 1943 аз тарафи Владо Малески эҷод шудааст.

ДЕНЕС НАД МАКЕДОНИJA

Денес над Македонија се раѓа
ново сонце на слободата!
Македонците се борат
за своите правдини!
Македонците се борат
за своите правдини!
Од сега веќе знамето се вее
на Крушевската република!
Гоце Делчев, Питу Гули,
Даме Груев, Сандански!
Гоце Делчев, Питу Гули,
Даме Груев, Сандански!
Горите шумно пеат
нови песни, нови весници!
Македонија слободна,
слободна живее!
Македонија слободна,
слободна живее!

Шаблон:Аврупо аз рӯи мавзӯҳо