Алла Кудлай

Мавод аз Википедиа — донишномаи озод
Jump to navigation Jump to search
Алла Петрівна Кудлай
укр. Алла Петрівна Кудлай
Таърихи таваллуд 23 июл 1954(1954-07-23) (66 сол)
Зодгоҳ Лосинивка,  Иттиҳоди Шӯравӣ
Кишвар
Пеша(ҳо) овозхон
Сабк мусиқии поп ва поп-фолк[d]
Ҷоизаҳо
Order of Princess Olga, 3rd class
Merit artist of Ukrainian SSR People's Artist of Ukraine
alla-kudlay.kiev.ua

Алла Кудлай (тав. 23 июли 1954, Лосынивка, ИҶШС) — овозхон.

Дискография[вироиш]

  • Роксолана (1990)
  • Красива жінка незаміжня (1995)
  • Казковий полон (1996)
  • Коханка (1998)
  • Гуцулка Ксеня (1998)
  • Колискова для коханого (2004)
  • Спасибо за любовь (2005)
  • Друзям (2007)