Карлос Уотсон (футболбоз)

Мавод аз Википедиа — донишномаи озод
Jump to navigation Jump to search
Футбол Карлос Уотсон
Carlos Watson - January 2016.jpg
Маълумоти шахсӣ
Номи пурра Карлос Энрике Уотсон Симес
(Carlos Enrique Watson Simes)
Санаи таваллуд (1951-11-22) Ноябр 22, 1951 (67 сол)
Макони таваллуд Лимон, Коста Рика[қайд 1]
Мавқеъ Нимҳимоятгар
Маснад
Маснади ҷавонӣ
Cieneguitaen
Colegio Nocturno de Limónen
Маснади бошгоҳӣ*
Солҳо Даста Apps (Gls)
1978–1979 Коста Рика Эредяноen
Yuba Paniaguaen
Маснади мураббигӣ
1983–1984 Коста Рика Алахуэленсеen
Palmaresen
1992–1993 Коста Рика Кармелитаen
1993–1994 Коста Рика Депортиво Саприссаen
1996 Коста Рика Депортиво Саприссаen
A.D. Turrialbaen
1998–2001  Коста Рика U20en
2001–2002 Коста Рика Эредяноen
2006 Коста Рика Эредяноen
2012–2014 Коста Рика Уругуай Де Коронадоen
2015– Коста Рика Депортиво Саприссаen
*Миқдори бозиҳо (Apps) ва голҳо (Gls) дар маснади бошгоҳи фақат барои лигаҳои мухталифи миллӣ ба назар гирифта мешавад. .

Карлос Энрике Уотсон Симес (испанӣ: Carlos Enrique Watson Simes; 22 ноябри 1951, Лимон, Коста Рика) — футболбози коста рикагӣ, маснадашро анҷом додааст.[1]

Зиндагинома[вироиш]

Маснади бошгоҳӣ[вироиш]

Мунтахаби миллӣ[вироиш]

Эзоҳ[вироиш]

Пайвандҳо[вироиш]