Мигел Сегура

Мавод аз Википедиа — донишномаи озод
Jump to navigation Jump to search
Футбол Мигел Сегура
Маълумоти шахсӣ
Номи пурра Мигел Антонио Сегура Варгас
(Miguel Antonio Segura Vargas)
Санаи таваллуд (1963-09-02) 2 Сентябр 1963 (56 сол)
Макони таваллуд Тибас, Коста Рика[қайд 1]
Мавқеъ дарвозабон
Бошгоҳи кунунӣ
Дастаи кунунӣ
Коста Рика Белен (мураббии дарвозабон)en
Маснад
Маснади бошгоҳӣ*
Солҳо Даста Apps (Gls)
1983–1986 A.D. Sagrada Familiaen
1986 Коста Рика Рамоненсеen
1987–1991 Коста Рика Саприссаen 83
1991 A.D. Palmaresen
1992–1993 A.D. Turrialbaen
1993–1994 Коста Рика Лимоненсеen
1994–1997 Эл Салвадор Мунисипал Лименйоen
1997 Эл Салвадор Драгонen
1998 A.D. Turrialbaen
1998–2000 Deportivo Carcháen
Дастаи миллӣ
1983–1990  Коста Рикаen 0 (0)
*Миқдори бозиҳо (Apps) ва голҳо (Gls) дар маснади бошгоҳи фақат барои лигаҳои мухталифи миллӣ ба назар гирифта мешавад. .

Мигел Антонио Сегура Варгас (испанӣ: Miguel Antonio Segura Vargas; 2 сентябри 1963, Тибас, Коста Рика) — футболбози коста рикагӣ, дарвозабон.[1]

Зиндагинома[вироиш]

Маснади бошгоҳӣ[вироиш]

Мунтахаби миллӣ[вироиш]

Эзоҳ[вироиш]

Пайвандҳо[вироиш]